Pages

Saturday, March 14

ESO 1 - BAT 2. Comunicació

Benvolgut alumnat i famílies:
Com podreu observar, per primera vegada escric a aquest blog en Valencià perquè tot el relacionat amb aquesta situació quede ben clar.
Per instruccions de Conselleria, qualsevol mitjà serà vàlid per a comunicar-nos al llarg d'aquest temps en què no hi haurà classes presencials. Per tant, els comentaris d'aquest blog queden oberts en aquesta entrada i les successives que es vagen publicant. Una vegada envieu els comentaris s'aniran responent en ser llegits.
A més, podeu enviar missatges via correu electrònic a l'adreça miralles_vicful@gva.es des d'on també es respondran tots els dubtes que puguen sorgir. Els missatges es poden enviar des de qualsevol servidor de correu electrònic (hotmail, gmail, yahoo...).
Per últim, tots els materials per descarregar, consultar o estudiar i les tasques que s'hagen de lliurar seran mitjançant la plataforma Aules. L'accés per primera vegada és molt senzill, sempre que comptem amb la informació necessària:
Usuari /Usuària: NIA (número d'identificació de l'alumne). El podreu trobar junt al vostre nom a l'últim butlletí de notes que se vos va lliurar, per exemple. 
Contrasenya: Les tres primeres lletres del primer cognom, seguit de la data de naixement en format DDMMAA. Per exemple, una alumna anomenada Aina Deltell que naixé el 25 d'Agost de 2006 tindria com a contrasenya 'del250806'.
Dit açò, no dubteu en contactar en cas d'haver cap dubte en l'accés a qualsevol tipus de material o plataforma. Cuideu-vos molt i ens vegem ben prompte.

No comments:

Post a Comment